KREW
wo 25 nov - do 26 nov
Première

Missie 2020

Hetty Helsmoortel
25 nov
-
26 nov

2020 zal in ons collectief geheugen gegrift worden als het jaar van virussen en virologen. Een tijd waarin wetenschap regeert.

Moleculair bioloog Hetty Helsmoortel brengt voor het eerst een gloednieuwe, geanimeerde eindejaarsconference. Allemaal in het teken van de wetenschap.

In gepassioneerd vertellen over haar vak blinkt Hetty Helsmoortel uit als geen ander. Nerdland, dat ze samen met Lieven Scheire presenteert, wordt getipt tussen de beste Nederlandstalige podcasts. Ze is regelmatig te horen in de media én richtte Sound of Science op, het eerste wetenschapsfestival van ons land.

Wat minder mensen weten: Helsmoortel is ook een begenadigde actrice die in Oostende woont. Als resident in De Grote Post voegt ze al die talenten samen. Genoeg elementen voor een chemische reactie van theatraal topniveau!

Deze voorstelling wordt gespeeld binnen een sfeervolle clubsetting, met mogelijkheid tot een drankje.

Aftershow met Mohsin Abbas

Plaatselijke held en stand-upcomedian Mohsin Abbas blikt in een Ostendsche conference terug op hoe het zijn thuisstad verging in 2020. Deze gratis aftershow start na het optreden van Hetty Helsmoortel op 26 november om 20u30, in het Cultuurcafé.

Credits

coproductie De Grote Post

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info