© Gerald Van Rafelghem

Verre Rien Tour

De Dolfijntjes
zo 13 feb 20:00 - 21:30
13 feb
20:00 - 21:30
  • 13 feb
    20:00 - 21:30
    Door omstandigheden wordt het concert verplaatst naar het najaar. Tickethouders worden zo snel mogelijk gecontacteerd via e-mail of telefoon.
    zaal Grote Post
    Geweest

De Dolfijntjes brengen een waanzinnige freakshow met genetisch gemanipuleerde trekzakken, bezwerende synths en hallucinante koperblazers.

Na vier lange jaren van oorverdovende stilte hebben Dolfijnopperhoofden Wim Opbrouck en Wim Willaert het spreekwoordelijke blaasgat in hun agenda gevonden om als vanouds de podia te bestormen. De Dolfijntjes brengen hun waanzinnige freakshow die het midden houdt tussen Willem Vermandere en de West-Vlaamse Daft Punk. Zeker is dat het dak eraf gaat terwijl er heerlijke samenzangen weerklinken uit tientallen uitzinnige monden.

Voor deze tour is er nieuw personeel aan boord: samoerai en De Grote Post-muziekprogrammator Serge Feys (TC Matic, Arno) op keyboards en Yves Fernandez Solino en Marc De Maeseneer (Lady Linn, El Tattoo Del Tigre, The Whodads) op blinkend koper. Samen met de andere Dolfijntjes vormen ze een octet dat verre riedt zodat je ze van dichtbij kan meemaken.

Een geflipt optreden dat straf musiceren koppelt aan een overdosis muzikale knipoogjes - ★★★★

concertnews.be