Eva Vlonk

De geest van Gaston

Ghost/Tom Ternest/De Grote Post
vr 16 dec - vr 30 dec
16 dec
-
30 dec

De geest van Gaston is een multimediaal parcours doorheen het gebouw van De Grote Post, ontworpen door de legendarische architect Gaston Eysselinck.

Alle grote en kleine verhalen die vasthangen aan het ontstaan van het gebouw vormen de leidraad. Van de strubbelingen met het stadsbestuur tot de zelfmoord van Eysselinck.

Ghost neemt al die verhalen mee en met hulp van theatermaker Tom Ternest maken ze er hun eigen interactief parcours mee, met soundscapes, videoprojecties, rollenspelen en verrassende ontmoetingen. Een trip, alleen of in kleine groep, langs voor het gewone publiek ontoegankelijke hoeken en kanten van het gebouw, met als rode draad... de geest van Gaston.

Opgelet! Het parcours doorheen het historische gebouw is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Ben je niet goed te been en wil je graag kennismaken met de Geest van Gaston? Laat het ons horen, we werken een beleving op maat uit voor jou.

Werk mee aan een uniek parcours doorheen De Grote Post!

Ons gebouw heeft allerlei hoeken en kanten die zelfs door ons medewerkers amper gekend zijn. Het is een intrigerend gebouw, ontworpen door de al even enigmatische architect Gaston Eysselinck. Zijn Gee…