De Grote Post
© Koen Broos

Analoog

DE HOE/Louis Janssens & Willem de Wolf
vr 17 mrt 20:30 - 21:40
17 mrt
20:30 - 21:40
  • 17 mrt
    20:30 - 21:40
    Deze voorstelling wordt verplaatst van zaal Kleine Post naar zaal Grote Post. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd.
    De Grote Post, Oostende
    zaal Grote Post

Analoog is een intergenerationele voorstelling waarin wordt gezongen en gesproken over de kindertijd, over moeders en over zoekende ontwrichtende liefdes. 

Over vroeger en later, maar ook over hoe jezelf als jonge of oudere mens te positioneren binnen de wereld. Een voorstelling als een grote open vlakte waarop Willem met muziek, tekst en beeld terugblikt en vooruitkijkt en Louis vooruitblikt en terugkijkt. En ergens in dit kluwen kijken ze elkaar op een gegeven moment natuurlijk aan.

UiTPASvoordeel

In ruil voor 10 punten krijg jij 50% korting voor deze voorstelling. Ruil je punten online om via deze link en ontvang meteen een kortingscode waarmee je online jouw gratis ticket kan reserveren. Lukt het niet om online te reserveren? Omruilen kan ook telefonisch of aan de balie van het UiTloket of de ticketbalie van De Grote Post.

In een prachtig duet reflecteren Willem de Wolf van DE HOE en zijn ex-student Louis Janssens over de manier waarop ze elkaar en elkaars werk vormden, en vormen.

★★★★ De Morgen

Credits

van en met Louis Janssens & Willem de Wolf

techniek, licht en soundtrack Shane van Laer 

choreografisch advies Femke Gyselinck

kostuums Cecile Taylor 

productie DE HOE 

coproductie Het Laatste Bedrijf

met dank aan Ferre Marnef, Simon Baetens, Peter Seynaeve, Mitch Van Landeghem & Carine van Bruggen 

deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid