De Grote Post
Tijs Soete

Benefietconcert

I am batman & Mystère
do 2 mrt 20:00 - 22:30
2 mrt
20:00 - 22:30
  • 2 mrt
    20:00 - 22:30
    Staand concert
    De Grote Post, Oostende
    zaal Kleine Post

I am batman & Mystère zijn er alvast klaar voor... Jullie ook?

Dit is een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker en vzw NET en MEN kanker. Ons loopteam 'running, what else' hoopt nl. om op zondag 19 maart 2023 aan de start te kunnen verschijnen van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Hiervoor slaan ze de handen in elkaar met 'I am batman' en 'Mystère' om het minimumbedrag van 2500 euro startgeld te verzamelen. Op die manier willen we allen samen kankeronderzoek mee een boost geven. We hopen meer dan het minimum te kunnen inzamelen, zodat we ook een mooi bedrag aan de vzw NET en MEN kanker kunnen geven.

Benieuwd naar het genre?
I am batman, een Leffings kwartet met vier superhelden, kan je onderbrengen in het funk-, stoner-, pop- en indierockgenre, wat bij velen overkomt als vintage rock, al proberen ze in de eerste plaats een eigen stijl te ontwikkelen. Geen alledaagse rockband dus. Na de officiële voorstelling van hun kersverse dubbel-LP in De Zwerver eind 2022, zullen ze Oostende doen rocken.

Mystère, geboren met 'ein bein in de zei', staat vol goesting klaar om het podium van 'de kleine post' te bestormen. Zeg er nog bij dat het voor een goed doel is en ze beloven 8 Beaufort aan de kust. Met veel wind in de zeilen nemen ze het publiek mee op hun dansbare, Caraïbisch getinte ska-ritmes. Hun opzwepende concerten hebben het al meermaals doen stormen in Oostende en omstreken. Met een kersverse EP in de pijplijn zijn ze meer dan eens klaar om het dak eraf te blazen.

Kun je niet komen, maar wil je het goede doel wel steunen? Dat kan via het kopen van een donatieticket of door het storten van een gift op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en het negencijferige actienummer van dit team: 340123167.