De Grote Post

Double bill

Phoenician Drive + M.CHUZI
vr 6 okt 21:00 - 22:45
6 okt
21:00 - 22:45
  • 6 okt
    21:00 - 22:45
    Staand concert | Met een weekendticket kan je voor €60 alle voorstellingen tijdens het tweede festivalweekend bijwonen. Koop je weekendticket via deze link.
    De Grote Post, Oostende
    zaal Kleine Post

Twee concerten voor één prijs. Een groovy avond met de spicy mengelmoes van M.Chuzi en het Arabisch stoofpotje van Phoenician Drive.

Phoenician Drive

Phoenician Drive is een Brusselse band rond de Chileense percussionist Diego Moscoso. Ze laten drums en fuzzy gitaren versmelten met oosterse percussie. Met vervormde oosterse grooves gaan ze op zoek naar een hypnotiserende trance. In de voetsporen van eerdere oost-westversmeltingen uit de seventies zoals Erkin Koray of Orient Express, Duitse krautrock van Neu!, Can en Faust en sixties soundtrackcomponisten.

Phoenician Drive bracht in juni 2023 een fantastische nieuwe EP uit, Glow. Enjoy the trip.

M.CHUZI

SoundTrack-laureaat en voormalig De Grote Post-resident M.CHUZI maakt wereldwijze saus op basis van een Brusselse mengelmoes. Een spicy samensmelting van afrogrooves, funk, progjazz en de spacy soundscape van een grootstad. Groovemachine M.CHUZI overgiet het podium met dansbaar, aanstekelijk muzikaal experiment op authentieke wijze. De Brusselse Jungle By Night? Ze bestaan!

Phoenician Drive
RawJourney