De Grote Post

OHKlub: MAVEE + Shaka Shams

OHK & De Grote Post
vr 24 nov 20:30
24 nov
20:30
  • 24 nov
    20:30
    staand concert
    De Grote Post, Oostende
    zaal Kleine Post

De Grote Post geeft dit seizoen de jongeren van jeugdhuis/jongerenmuziekcentrum OHK uit Oostende carte blanche om twee concertavonden in elkaar te steken. Die zullen onder de naam OHKlub plaatsvinden op vrijdag 24 november en zaterdag 18 mei.

Op 24 november zwieren we de deur open voor MAVEE en Shaka Shams, opgeleukt met een dj-set van blauwe plek.

MAVEE

De jonge Brusselse MAVEE maakt soulvolle muziek op de grens tussen synthpop en r&b. In 2017 bracht ze haar debuut-ep For Now uit. In 2022 werd ze laureaat van Sound Track, het podium- en kansenparcours voor artiesten met talent, georganiseerd door VI.BE en de livesector. Haar laatste single "I Know" toont haar indrukwekkende vocale bereik en songwriting skills. MAVEE's projecten in 2023 omvatten de release van een nieuwe EP en veel optredens, waaronder haar show op onze OHKlub.

Shaka Shams

Shaka Shams groeide op tussen Antwerpen en het Verenigd Koninkrijk. Hij put inspiratie uit hip hop, rap, soul, drum and bass, house... Met zijn kenmerkende nostalgische stem creëert hij zo de 'Shaka sound'. Shaka releasete al meerdere ep's en werkte mee aan verschillende televisiereeksen. In 2022 won hij De Nieuwe Lichting van StuBru. Benieuwd wat de eigenzinnige Antwerpenaar naar ons podium brengt!

blauwe plek (dj-set)

blauwe plek is het elektronisch muziekproject van producer en dj Robbe Embrechts. Duik in zijn wereld waar genres er niet toe doen, enkel ritme en emotie: dansen dus. Een eclectische koortsdroom vol pulserende bassen, balancerend tussen experiment en kitsch. Laat je meevoeren door dit landschap van synths, kick-drums en beweging.