De Grote Post
Arber Sefa

Oh Deer!

BRONKS
do 17 okt 13:30
17 okt
13:30

Oh Deer! is een beeldende, muzikale voorstelling over verlangen, hoop, jezelf overstijgen, opgaan in het moment en de bokkensprongen die je maakt wanneer je iets spannend vindt.

In een dichtbegroeid, mysterieus bos stuiven twee herten weg voor een jager. Hun ogen flitsen alle kanten op, in ijltempo wikken en wegen ze hun opties. In een bruin café stopt de zangeres van een onafscheidelijk showduo na veertig jaar met zingen. Ze staart in de verte en ziet plots een nieuwe mogelijkheid.

Zowel de herten als de zangeres staan voor een levensbepalende keuze. Hun werelden vallen uiteen, versmelten en vermengen. En uit het gruis en de brokstukken ontstaan de bouwstenen van iets nieuws, iets onbekends. Zo speelt Oh Deer! met vragen als: hoe gaan we ermee om als onze wereld instort of als we vastlopen in een crisis? Hoe raken we niet verlamd door angst voor het onbekende? Hoe blijven we moedig nieuwe verhalen verzinnen en nieuwe openingen zien? En zullen we altijd blijven verlangen naar iets nieuws?

Credits

concept Gina Beuk  

van & met Bavo Buys, Hendrik van Doorn, Gina Beuk 

extern oog & muziek Lucas van der Vegt  

eindregie & coaching Renée Goethijn 

spelcoaching Maxim Storms 

kostuums Louis Verlinde

scenografie Stefan Jakiela

productie BRONKS