De Grote Post
Eva Lynen

DRUK (8+)

Linde Carrijn & Eleonore Van Godtsenhoven
zo 16 mrt 15:00
16 mrt
15:00
  • 16 mrt
    15:00
    De Grote Post, Oostende
    zaal Kleine Post

Via humor, spel, taal en poëzie belichten Eleonore Van Godtsenhoven en Linde Carrijn het minder rooskleurige thema burn-out. En dat op maat van kinderen en volwassenen. 

Onze wereld staat in brand. Toch gaat het vlammetje van alsmaar meer mensen even uit. Iedereen kent wel iemand die er ‘even uit’ is. Maar hoe spreken we daarover met een jonger publiek? Weet iedereen wel wat ‘burn-out’ betekent? En hoe kunnen we de zakelijke taal waarmee we over burn-out spreken begrijpelijk maken? 

Want niet alleen volwassenen leven in deze ‘burn-outwereld’. Kinderen doen dat ook. En misschien kunnen zij volwassenen die met problemen kampen wel helpen. 

Eleonore Van Godtsenhoven en Linde Carrijn maken burn-out bespreekbaar. Ze betreden het podium met drie jonge talentvolle acteurs, in een futuristisch decor van Eva Demulder en Louis Verlinde en op het geluid van Dijf Sanders. Het resultaat is een knappe, soms humoristische jeugdvoorstelling die het publiek laat meevoelen.

Ruildeal: ruil 10 UiTPASpunten voor 50% korting!

Workshop

Aansluitend volgt er een workshop 'hangmatyoga' voor complete ontspanning. Gratis en vrij toegankelijk.

Onderdeel van

Credits

tekst Eleonore Van Godtsenhoven

spel Eleonore Van Godtsenhoven, Linde Carrijn, Gina Beuk, Gudrun Moreau en 1 andere speler

coaching Jonas Baeke

geluid Dijf Sanders

kostuums Louis Verlinde

scenografie Eva Demulder

licht en techniek Aaron Bruyninckx

met dank aan Campo, viernulvier en hetpaleis

met de steun van BRONKS en De Grote Post

deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale overheid via Flanders Tax Shelter