De Grote Post
Hans Lenvain

Voelgewoel goes Ensor 2.0 (0-3j)

De Grote Post / Leentje Kerremans, Sam Declercq & Michiel Soete
wo 9 apr - ma 21 apr
9 apr
-
21 apr

De Grote Post zwiert tijdens de paasvakantie opnieuw de deuren open voor Voelgewoel: een zintuiglijk parcours voor de kleinste cultuurliefhebbers. Baby’s en peuters spelen, kruipen rond, voelen, kijken en ontdekken de ruimte elk op hun eigen manier.

Net zoals tijdens de succeseditie van vorig jaar staat het parcours in het teken van James Ensor. Theatermaker, lichtdesigner en scenograaf Michiel Soete, costumière Leentje Kerremans en scenograaf Sam Declercq inspireerden zich op de bekende ets De Baden van Oostende en het schilderij Badkoets op het strand. Ze gaven het speelparadijs een waanzinnige upgrade. Daardoor ziet het er deze keer nóg vrolijker, dromeriger en fleuriger uit.

Verwacht je dus aan een wereld vol zachte zeegolven, uitbundige kostuums, knotsgekke souvenirs, bizarre vissen, magische schelpen en verrassende strandcabines. Daar vorm je samen met de andere deelnemers een levend schilderij.

Nood aan een adempauze? Je kan deze interactieve oase vrij betreden en verlaten. We voorzien ook een buggyparking en een voedings- en verschoningsruimte.

Onderdeel van