De Grote Post

Residentenfestival KIEM

De Grote Post gooit de deuren van alle zalen en studio’s wagenwijd open voor het residentenfestival KIEM. Welkom op de vierde editie van KIEM op 10 + 11 + 12 juni 2022. Het volledige programma ontdek je hieronder. 

  

Meer dan 30 artiesten die hier vorig seizoen aan de slag gingen en door ons werden ondersteund, presenteren hun werk. Gespreid over drie dagen kun je genieten van work in progress, theatervoorstellingen, performances, concerten en rondleidingen.

Kom snuisteren in ons laboratorium en ervaar zelf wat er dagelijks in onze studio’s borrelt, knettert en uiteindelijk kiemt!

Hou er rekening mee dat de plaatsen voor (sommige) voorstellingen beperkt zijn. Best snel reserveren dus. Alle voorstellingen, behalve de rondleiding Tournee Gaston, komen in aanmerking voor een volumekorting.

Volumekorting

  • Aankoop 2 tot 4 tickets = 5% korting
  • Aankoop 5 tot 7 tickets = 10% korting
  • Vanaf 8 tickets =  20% korting

Je kunt de volumekorting enkel boeken via deze link. 

  • De volumekorting is persoonlijk en op naam. 
  • Tournee Gaston komt niet in aanmerking voor een volumekorting.

  

Timetable

Kom snuisteren in het laboratorium waar artiesten het jaar rond repeteren, repeteren, experimenteren, schrappen en opnieuw beginnen. Ervaar zelf eens wat dagelijks in onze studio's borrelt, knettert en uiteindelijk kiemt.

Niet goed leesbaar? Bekijk de timetable ook via deze link.

  

Programma

  

Stories - graaf dieper in de voorstellingen