De Grote Post

Oproepen

Hier vind je een overzicht van alle oproepen om deel te nemen aan workshops, om te figureren tijdens een voorstelling, een try-out bij te wonen, deel te nemen aan een onderzoek, artiesten te slaap te leggen, ... 

  

  

Kornuiten

Zit jij graag op de eerste rij tijdens een concert of theatervoorstelling? Zou je graag betrokken zijn bij het creatieproces van een artiest? Word dan Kornuit.

Als Kornuit maak je deel uit van een testpubliek. We nodigen je uit om het werk van de artiest die op dat moment in residentie is, voor te proeven. Dat kan een try-out zijn, een tussentijds toonmoment maar evengoed een workshop, een lezing, …

De toonmomenten zijn gratis. In ruil hiervoor, hengelen we naar jouw mening. Het is voor artiesten in een creatiefase immers van belang dat zij hun werk kunnen aftoetsen en eventueel kunnen bijsturen afhankelijk van jouw feedback. 

Iets voor jou?

  • Hou je van (vernieuwend) theater, circus, comedy, ...
  • Heb je een muzikaal oor?
  • Vind je het fijn om na een voorstelling van gedachten te wisselen?

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een exclusieve sneak peek.
  • Je bent getuige van the making of.
  • Je hebt een klein aandeel in de voorstelling.
  • Je krijgt de kans om interessante artiesten te ontmoeten en bovendien maak je deel uit van een select groepje fijnproevers.

Inschrijven is gratis en kan via ikdoemee@degrotepost.be.

Noa Lee © Yvan Mahieu

  

Leg een artiest te slaap

Heb jij een bed of een slaapkamer op overschot? Wij hebben de geschikte logeergast voor jou!

De residenten die in De Grote Post aan de slag zijn, hebben na een zware werkdag nood aan een plek waar ze tot rust kunnen komen en kunnen overnachten. Het enige dat ze wensen is een bed, een ontbijt en af en toe een luisterend oor.

Deze ontmoeting tussen artiesten en inwoners van de stad is een ideale voedingsbodem voor een onontbeerlijke maatschappelijke betrokkenheid en aanwezigheid in de stad.

Interesse? Neem contact op via ikdoemee@degrotepost.be.