Ticketinfo

   

    

Hoe tickets kopen

De online ticketverkoop voor het najaarsprogramma 2020 start op donderdag 13 augustus. Tickets aan de balies van UiTloket en Toerisme Oostende zijn vanaf zaterdag 15 augustus om 10:00 uur beschikbaar.

De huidige coronamaatregelen laten slechts honderd personen in de zaal toe. Plaatsen zijn dus beperkt.

Bij het kopen van een ticket kies je voor een single- of een bubbelticket. Een bubbelticket geldt voor twee zitplaatsen, op veilige afstand van de volgende toeschouwer.

 

Online

Via de website www.degrotepost.be kan je 24 uur op 24 online tickets bestellen. Na het aanmaken van een persoonlijke account kan je tickets toevoegen aan je winkelmandje en van daaruit veilig betalen.

Betalen kan met Bancontact/MisterCash, MasterCard of Visa. Je e-tickets vind je na het afronden van je betaling terug in je account op de website.

Ticketbalie

Je kan tijdens de openingsuren tickets telefonisch reserveren of aankopen aan het UiTloket in De Grote Post en aan de balie van Toerisme Oostende.

Betalen kan contant of met Bancontact.

Onbetaalde telefonische reservaties vervallen na 5 dagen. Reserveren via mail is niet mogelijk.

 

 • UiTloket
  Hendrik Serruyslaan 18A
  T - 059 33 90 00
  Openingsuren: maa-za 14:00 tot 18:00
  Telefonisch bereikbaar van maa - vr 10:00 tot 18:00, op za van 14:00 tot 18:00. 

 

 • Dienst Toerisme Oostende
  Monacoplein 2
  T - 059 70 11 99
  Openingsuren:
  maa-zon 10:00 - 17:30
  (juli & augustus: 09:00 - 19:00)
  Ook open op zon- en feestdagen

Aan de deur

Het UiTloket opent een uur voor aanvang van iedere voorstelling/concert. Kom op tijd om lange wachttijden te vermijden.

Voorstelling uitverkocht of geannuleerd

Bij een uitverkochte voorstelling zijn er verschillende mogelijkheden:

 

Wachtlijst

Bij een uitverkochte voorstelling kun je je op de wachtlijst zetten.

Dit kan telefonisch via 059 33 90 00, online of aan de balie van het UiTloket. Als er een plaats vrijkomt, word je telefonisch gecontacteerd.

Vijf dagen voor de voorstelling wordt de wachtlijst afgesloten.

 

 

Last minute

Vanaf een uur voor de voorstelling kun je je naam ter plaatse aan de balie op een lijst laten noteren.

Hoewel we geen plaats kunnen garanderen, bestaat de kans dat er reservaties of plaatsen vrijkomen en je de voorstelling toch zal kunnen bijwonen.

 

Opgelet! Mensen die zich op de wachtlijst registreerden, hebben niet automatisch recht op een last minute ticket. De wachtlijst en last minute tickets zijn niet van toepassing op voorstellingen met het label ‘Te gast’.

Tarieven

Kortingsformules gelden enkel op het standaardtarief en zijn niet van toepassing bij het label 'te gast'.

 

Reductietarief

Bij de meeste voorstellingen biedt De Grote Post een reductietarief aan van € 2 op ieder ticket duurder dan € 10. Je hebt recht op het reductietarief:

 • met een UiTPAS

Geef je een ticket met reductie door aan familie of vrienden die hier geen recht op hebben? Laat ze dan op weg naar de zaal even passeren langs het UiTloket. Aan de ingang worden controles uitgevoerd.

 

Jongeren en kinderen

Voor kinderen en jongeren onder de 26 jaar geldt in De Grote Post een eenheidstarief van € 10. Peuters en kleuters onder de 6 jaar betalen € 1.

 

Groepen

 

De Grote Post hanteert voordelige tarieven voor groepen vanaf 20 personen. Samen geniet je van extra voordelen op het basistarief. Voor meer info en boekingen kun je terecht op 059 56 85 00 of groepen@degrotepost.be.

Omwille van de coronamaatregelen wordt iedere groepsaanvraag grondig getoetst aan de geldende richtlijnen.

 

Avondcircuit

 

Scholen, deeltijdse onderwijsinstellingen, sport- en jeugdverenigingen kunnen ook buiten de (school)uren de reguliere voorstellingen in groepsverband bijwonen. Dankzij het Avondcircuit genieten leerlingen en leden vanaf vier betalende tickets van een extra voordelig tarief van € 6, terwijl begeleiders gratis meekunnen.
Voor meer info en boekingen kun je terecht op 059 56 85 08 of scholen@degrotepost.be.

Voordeelpassen

UiTPAS

 

Bij aankoop van een UiTPAS ontvang je als welkomstgeschenk een vriendencoupon die je éénmalig 50% korting geeft op de aankoop van een ticket.

 

Dankzij je UiTPAS heb je recht op het reductietarief in De Grote Post. Het is ook een spaarkaart. Punten ruil je in voor extra voordelen of exclusieve geschenken.

 

Oostendenaren met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting bij aankoop van hun tickets voor De Grote Post. Deze korting is enkel te verkrijgen aan de balie van het UiTloket of Toerisme Oostende.

 

 

Meer info over het verkrijgen van UiTPASpas en de voordelen: www.uitinoostende.be

Bonnen

Cadeaubon

 

Op zoek naar een origineel, niet-alledaags en boeiend cadeau? 

 


Verras je geliefden met een cadeaubon van De Grote Post en laat hen de magie van cultuur ontdekken. Je kan de bon gebruiken voor alle activiteiten (comedy, dans, theater, muziek…).

 

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan onze ticketbalie.
Het aanbod van De Grote Post zorgt ongetwijfeld voor een ontspannend uitstapje.

 

 • De cadeaubon heeft een vaste waarde van 20, 30, 40 of 50 euro.
 • De cadeaubon is enkel inruilbaar bij het UiTloket.
 • De cadeaubon is precies één jaar geldig. Omwille van de lockdown werd de geldigheidsduur van alle cadeaubonnen die dreigen te verlopen in 2020, verlengd tot 30 juni 2022.
 • De cadeaubon kan enkel gebruikt worden voor voorstellingen van De Grote Post, niet voor voorstellingen 'te gast'.
 • Is de waarde van je bon nog niet helemaal opgebruikt na je reservatie, dan kan je een nieuwe bon krijgen met het resterende saldo.
 • De verkoop van een cadeaubon door een andere partij dan het UiTloket Oostende of De Grote Post maakt de cadeaubon ongeldig.

Coupon

 

Ben je in het bezit van een coupon of waardebon?

De coupons/waardebonnen kan je aan de balie van het UiTloket inruilen. Iedere coupon of waardebon is maximaal 1 jaar geldig en geeft maximum € 20 korting op 1 ticket voor een voorstelling in organisatie van De Grote Post (is dus niet geldig voor voorstellingen 'te gast').

 

Deze coupon/waardebon heeft geen geldelijke waarde: het resterende saldo wordt niet teruggegeven op de waardebon.