Veelgestelde vragen

Vestiaire

Maak gratis gebruik van onze vestiaire. Om veiligheidsredenen is dit verplicht. Hang je jas zelf aan een van de beveiligde kapstokken en hou je sleuteltje goed bij! Je vindt de vestiaires op het gelijkvoers, rechts van zaal Grote Post en op de derde verdieping, rechts van de lift. Onze vrijwilligers helpen je graag een handje.

Laatkomers

Het is zowel voor de artiesten als het publiek in de zaal storend wanneer er tijdens de voorstelling nog mensen binnenkomen. We kunnen bijgevolg niet garanderen dat laatkomers nog worden toegelaten eens de voorstelling is gestart. In geval van een pauze vervalt de genummerde zitplaats zodra de voorstelling is gestart. Een uitzondering is mogelijk in geval van staande muziekconcerten. Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald noch omgeruild.

Opnames

Het is verboden foto’s, film- of geluidsopnames te maken tijdens concerten. Indien je tijdens een voorstelling iemand ziet die foto’s neemt, dan heeft hij of zij hier toestemming voor gekregen door het cultuurcentrum. Mail naar pers[at]degrotepost.be voor meer info.

GSM + WIFI 

Schakel je gsm uit voor elke voorstelling. Je gsm-signaal kan automatisch wegvallen bij het binnenkomen van zalen Kleine Post en Grote Post. Personen die bereikbaar moeten blijven dienen hiermee rekening te houden. 

In alle publieke delen van het gebouw is gratis wifi voorzien.

Eten & drinken

Eten en drinken in onze zalen is verboden. Voor en na de voorstelling en tijdens de pauze ben je welkom in het CultuurCafé.

Kinderen

Bij sommige familievoorstellingen is een leeftijdsgrens van toepassing. Niet omdat we niet geloven dat (klein)zoon en/of (klein)dochterlief niet stil kan zitten of de nodige concentratie aan de dag kan leggen, maar omwille van de soms ongepaste inhoud, enge scènes, expliciete taal of gevoelige thema's. Baby's of te jonge kinderen en hun begeleiders kunnen de toegang tot de voorstelling geweigerd worden.

Bij voorstellingen en workshops is het steeds de bedoeling dat kinderen begeleid worden door een volwassene, tenzij vooraf anders vermeld.

Een kinderwagen mee? Neem de lift rechts van de hoofdingang. Je kan de kinderwagen kwijt in de vestiaire.

Huisdieren

Huisdieren zijn verboden in De Grote Post, hoe graag we jouw viervoeter ook zien. Alleen blindengeleide- en assistentiehonden zijn toegelaten, maar vermeld dit wel bij je reservering. Wij houden er graag rekening mee als we je plaatsen toewijzen. Voor meer informatie kan je steeds terecht op het nummer 059 56 85 00.

Camerabewaking

Doorheen De Grote Post hangen verschillende bewakingscamera's. Om veiligheidsredenen kan je gefilmd worden.