© Yvan Mahieu - VIRAAL, multimedialab De Grote Post

 

 

In het CultuurCafé kan je terecht voor een glas wijn aan de bar, een zakelijke lunch of een culinaire uitspatting. Er wordt zoveel mogelijk met lokale producten gewerkt, wat zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk. Een uitzondering is de koffie maar die is dan wel biologisch en fair trade.

 

Omwille van de coronamaatregelen eijn de plaatsen in het CultuurCafé tijdelijk beperkt. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden. Dat kan online via het reservatieformulier hieronder.

 

Volg ons op facebook en instagram.

   

Openingstijden

We zijn heel blij jullie na bijna drie maanden terug te kunnen verwelkomen.

Opgelet, omwille van de richtlijnen worden de openingsuren tijdelijk aangepast.
 

Het CultuurCafé is dagelijks open vanaf 11:30 uur. 
De keuken is open van 11:30 tot 21:30. Voorlopig wordt er geen ontbijt geserveerd. 
 

De Take Away en Delivery service wordt ondertussen verder gezet. Meer info lees je verder op deze pagina.
 

Take Away & Delivery

 

Naast een bezoekje aan het CultuurCafé kun je ook nog steeds thuis genieten van je favoriete gerechten. Raadpleeg hier het Delivery en Take Away menu.

 


 

Gelieve een dag vooraf je bestelling door te geven via e-mail naar cultuurcafe@degrotepost.be of telefonisch via 0496 258 488.

CultuurCafé Delivery brengt je bestelling aan huis. Bij Take Away kun je je bestelling veilig afhalen in het CultuurCafé.

Bestellen kan vanaf €20 en een zakje vol lekkers wordt keurig en met aandacht voor de hygiëne- en afstandsregeld aan de voor- of achterdeur afgeleverd.
 

Wekelijks zijn er naast deze vaste kaart ook heerlijke suggesties. Die kun je ontdekken op de Facebookpagina.

Reserveren

 

Om de veiligheid van onze klanten te garanderen zijn de plaatsen in het CultuurCafé tijdelijk beperkt. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden.
 

Reserveren in het CultuurCafé (gelijksvloers) kan steeds via onderstaand formulier of telefonisch op 0496 25 84 88.

Kom je in groep naar het CultuurCafé en ben je op zoek naar een formule in plaats van à la carte? Bezorg ons je vraag via cultuurcafe@degrotepost.be

 

 

Gastrobar Panorama

 

Op mooie dagen kun je ook dit jaar terecht in de zomerse popup Gastrobar Panorama op de vierde verdieping van De Grote Post.

Reserveren kan enkel op de dag van je komst vanaf 10:00 uur en enkel telefonisch via 0496 258 488 aangezien we enkel 's morgen met zekerheid de weersomstandigheden kunnen bepalen.

Gastrobar Panorama opent bij mooi weer dagelijks om 12:00.

Volg het CultuurCafé op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.