Ontdek onze zalen

  

De Grote Post opende in 2012 als cultuurcentrum de deuren in het gerestaureerde postgebouw van Gaston Eysselinck.

Naast het aanbod theater-, muziek- en dansvoorstellingen kun je bij ons terecht voor het huren van verschillende ruimtes voor congressen, bedrijfsfeesten en workshops. Samen zorgen we voor een sfeervol event op maat in een historisch gebouw met nationale uitstraling, op wandelafstand van zee en strand.

  

Theaterzalen

De Grote Post herbergt drie volledig technisch uitgeruste theaterzalen die elk over een tribune beschikken. Dat maakt de zalen uitermate geschikt voor voorstellingen of concerten voor publiek, maar ze werden in het verleden ook ingezet voor congressen, persconferenties, prijsuitreikingen, filmvoorstellingen, vergaderingen voor groot publiek e.d. Raadpleeg de infofiches voor meer info per zaal.

  

  

Polyvalente zalen

Naast de drie theaterzalen beschikt De Grote Post over 11 ruimtes met verschillende capaciteiten. Iedere ruimte bevindt zich in het gerenoveerde gedeelte van het postgebouw. De nadruk ligt op transformeerbaarheid: deze ruimtes worden op vraag uitgerust met mobiel technisch materiaal en meubilair.

 

    

Foyers

   

Ateliers en Studio's

Contact

Voor een specifieke vraag m.b.t. het huren van een zaal of het gebruik van De Grote Post voor je activiteit kan je ons bellen van dinsdag tot vrijdag 10:00 tot 17:00 op het nummer 059/ 56 85 05 of mailen via onderstaande knop.