Rondleidingen

Rondleiding cultuurcentrum

Scholen, bedrijven, organisaties en verenigingen kunnen een bezoek brengen aan De Grote Post met de focus op de werking als cultuurcentrum.

Hoewel je de architectuur en geschiedenis nooit helemaal weg kunt denken, kom je bij deze rondleiding vooral meer te weten over de huidige functie van het gebouw als cultuurcentrum. Je wordt mee op sleeptouw genomen door een medewerker of een opgeleide vrijwilliger uit het gidsenteam. Tijdens de rondleiding krijg je de verschillende theaterzalen en de technische ruimtes te zien, neem je een exclusieve kijk in de artiestenloges en maak je kennis met het dagelijkse leven in De Grote Post.

Info en reservaties via benieuwd[at]degrotepost.be.
Gelieve minstens 3 weken op voorhand een rondleiding aan te vragen.

   

Rondleiding gebouw

Het modernistische gebouw van Gaston Eysselinck herbergt een rijke geschiedenis. Net daarom is het vanaf vandaag mogelijk ook rondleidingen voor individuen met gids te boeken.

De gidsen van de Lange Nelle Gidsenkring begeleiden de rondleidingen in De Grote Post. Zij beschikken over een gegronde kennis van de architect Gaston Eysselinck en verdiepen zich meer en meer in de historiek van het gebouw. Deze kennis wordt gecombineerd met nieuwe informatie over de renovatie- en restauratiewerken en het huidige gebruik van het gebouw als cultuurcentrum. Voor meer info of aanvragen, neem contact op met Anke Sabbe jozefien.uittenhove@degrotepost.be. Geef steeds de volgende gegevens door voor een rondleiding met een groep: aantal personen, datum en uur. 

Praktisch

  • Een rondleiding duurt ongeveer 1 uur 30 minuten en kost € 70 per groep.
  • Voor één gids bestaat de groep uit max. 25 personen.
  • Bestaat uw groep uit meerdere personen? Het boeken van extra gidsen is steeds mogelijk.