De kinderen van vandaag, het publiek van morgen.

 

Na vijf seizoenen is er een goed contact gegroeid tussen De Grote Post en de scholen uit de regio. Dat voelen we niet enkel aan de talrijke opkomst, maar ook aan de ondersteuning bij het bekend maken van ons programma aan leerlingen en hun ouders.

 

We blijven daarom inzetten op een ontroerend, grappig, beklijvend en leerrijk aanbod voor scholen. Bijpassende omkadering voorzien we in de vorm van lesmappen, inleidingen of nagesprekken, voorbereidende workshops en rondleidingen.

 

Na de schooluren stimuleren we scholieren om in klasverband voorstellingen bij te wonen via het Avondcircuit. Binnen deze formule betalen ze € 6 in de plaats van de volle pot (niet geldig voor 'te gast' of 'bij de buren'). Meer info over deze formule.

 

 

 • vr 22 nov

  (.....) (12+)

  Theater Artemis

  Wat laten we in het licht en wat blijft geheim, in het donker verborgen? Wat is hoorbaar en wat laten we verdwijnen in het kabaal?

   

  Het ene moment zit je in het pikkedonker te luisteren naar zacht zuchten en het piepen van een schoen. Het volgende moment baad je in vol licht en blazen de elektronische beats van performanceduo Les Trucs je weg. Je ziet de spelers wel tegen elkaar praten, maar hoort niks van wat ze zeggen.

   

  De Nederlandse regisseur Jetse Batelaan brengt dit seizoen twee knotsgekke voorstellingen naar De Grote Post. Dat wij daar dolenthousiast over zijn, is al lang geen geheim meer! Uitkijken maar naar (.....) en, later dit seizoen Het dier, het dier en het beestje.

  Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel en die op zoek gaat naar dat ene, onbewaakte ogenblik. Een theaterstuk dat je nooit helemaal zult ervaren.

  • vr 22 nov 13:30
  • vr 22 nov 13:30
Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info