De Grote Post
Ilse Philips

Schaapjes op het droge

Blaat het niet, dan schaadt het niet

Ons voorjaarsprogramma staat te trappelen in de coulissen. Met jong talent en grote namen als Brussels Jazz Orchestra, Brihang, Jesse Huygh, Ontroerend Goed, ARIAH LESTER, Voelgewoel, Ezra Veldhuis & Bosse Provoost, KIEM, Michael Van Peel en FC Bergman. Hun voorstelling The Sheep Song is één van de grote blikvangers van het seizoen en inspireerde ons voor de afbeelding vooraan op onze brochure: het schaap in de wolken.

Wij dromen van een vlekkeloos voorjaar - please, omikron - en zetten dat op woensdag 2 februari in de kijker met de Schaapjes Op Het Droge Actie.

Sheep tickets

Op 2 februari 2022 kreeg je één dag lang 50% korting op de aankoopprijs van je tickets, zowel online als aan het loket. In totaal zijn er die dag 1000 tickets over de toonbank gegaan. Het is duidelijk: jullie kijken heel hard uit naar het voorjaar van De Grote Post! 

Zoektocht naar het Vermiste Schaap

Ergens in Oostende lag een pluchen schaap verstopt. Vanaf 17 januari lanceerden we mondjesmaat tips via onze socials die naar het schaap leidden. Wie het schaap voor 2 februari terugbracht naar De Grote Post won gratis tickets voor alle voorstellingen en concerten van het voorjaar (voor twee personen). 

De eerlijke winnaar werd Heidi Cools, die de hoofdprijs deelde met het gezin dat net na haar aankwam op de juiste locatie. We konden ons geen betere winnaar voorstellen. 

Familiedag

Daarnaast organiseerden we op 2 februari ook een familiedag met een hindernissenparcours voor kinderen (6-12 jaar): SKAPE LOOP. Aan het eind wachtte hen een glimmende goodiebag en een verse pannenkoek. Geniet van de sfeerfoto's gemaakt door Ilse Philips (VIRAAL).

SKAPE LOOP betekent schapenweg/gang in het Zuid-Afrikaans. Het parcours is gemaakt door de Kaplaboyzzz, dat zijn Sam Declercq (scenograaf, decorbouwer en meubelmaker) en Michiel Soete (theatermaker en bricoleur).