Inge Baes
Woolfweekend

Ontbijtgesprek Who's Afraid

De Zendelingen
8 dec
10:00
  • zo 8 dec
    10:00
    zaal Panorama
    Geweest

Op onze zondagse sofa stellen we een resem theatermakers de vraag: wat maakt dit stuk zo onweerstaanbaar? En is echt niemand meer bang van Virginia Woolf?

Hypes zijn vreemde beestjes. Alsof auteur Edward Albee er vanuit de theaterhemel voor iets tussen zit, wil iedereen plots zijn toneelklassieker Who’s Afraid of Virginia Woolf? (1962) opvoeren.

 

De Zendelingen brengen krokante croissants op smaak met bruisende babbels. Verwacht je aan een heerlijke brunch, een boeiend thema én wakkere gasten. Zalig om de zondag mee te starten!

 

De tafelgasten zijn bekend:

 

Mesut Arslan creëerde in de KVS een interactieve versie van de klassieker van Edward Albee, met massa's stoelen en een stemmenkoor dat het stuk een politieke en haast religieuze lading geeft.

 

Alex Mallems is directeur van Theater Zeelandia en was de dramaturg van Wie is bang, de bejubelde voorstelling van Tom Lanoye, Els Dottermans en Han Kerckhoffs.

 

Naomi van der Horst studeert Drama aan het KASK in Gent en maakte met drie medestudenten een intieme en intense versie van Who's afraid of Virginia Woolf, die hoge ogen gooide op de vorige Theater Aan Zee.

Combiticket

Het ontbijtgesprek is ook verkrijgbaar in een voordelig combiticket met 'Wie is bang' op 06 december of 'WAOVW' op 7 december. 

 

Recensies/pers

Niemand is nog bang van Virginia Woolf - De Morgen

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info