De Grote Post

FA (6+)

Amoukanama
In een regie van Anthony Weiss
zo 8 okt 15:00 - 16:00
8 okt
15:00 - 16:00
  • 8 okt
    15:00 - 16:00
    Met een weekendticket kan je voor €60 alle voorstellingen tijdens het tweede festivalweekend bijwonen. Koop je weekendticket via deze link.
    De Grote Post, Oostende
    zaal Grote Post

Na een passage op Quartiers d’O, Theater Aan Zee én de halve finale van America’s Got Talent zijn ze nu klaar voor de grote zaal. Spektakel verzekerd!

Met vastberaden tred gaat een groep jongeren van overal op zoek naar een nieuwe wereld. Ze helpen elkaar stap per stap, vliegend door en over hindernissen, en bouwen zo aan een nieuw pad. Ze nemen ons mee op een reis op het kruispunt van Afrika en het westen, op zoek naar vrijheid en een betere wereld.

Acht Guinese acrobaten voeren samen met een Belgische acrobate een spectaculaire choreografie uit voor iedereen vanaf 6 jaar. Ze maken circus dat de tradities van West-Afrika en de westerse wereld verbindt. Laat je meevoeren op een geëngageerde reis naar een mooiere wereld!

“’À mou kana ma’ betekent ‘Wat niet breekt, blijft bestaan’ in het Sussu. Het gaat over een unie van mensen, afkomstig van verschillende plekken op de planeet, die samenwerken om iets te realiseren.”

Onderdeel van

Credits

regisseur en choreograaf Anthony Weiss

artiesten Mamadou Lamarana Bah, Balla Moussa Bangoura, Ibrahima Sory Bangoura, Mohamed Bangoura, Tidjane Bangoura, Ibrahima Sory Camara, Facinet Camara, Alseny Sacko, Panival Soumah, Nathalie Vandenabeele

lichtcreatie Tim Oelbrandt

techniek Ben Vanselmbroeck

productie vzw Amoukanama

met de steun van Espace Périphérique Paris, de Vlaamse Overheid, Institut Français, Dommelhof, Ecole Nationale de Cirque, Châtellerault