De Grote Post

Publiekswerking

Iedereen samen in De Grote Post! Dat is ons streefdoel. Met inleidingen of nabesprekingen, samenwerkingen, participatieve projecten en veel meer, zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Inleiding/nagesprek

De Grote Post hecht veel belang aan een optimale ervaring bij ieder bezoek. In het programma wordt daarom voorzien in een aantal inleidingen, ontbijtgesprekken of nagesprekken, rechtstreeks of thematisch gelinkt aan een voorstelling. Deze zijn voor het brede publiek toegankelijk.
Voor organisaties en verenigingen kan een bijkomende inleiding of nagesprek ook op aanvraag georganiseerd worden.

Meer info? Mail naar benieuwd@degrotepost.be.

Infomail

Voorafgaand aan een voorstelling of activiteit - met uitzondering van voorstellingen met het label 'te gast' - ontvang je een e-mail met daarin praktische informatie, van A(anvangsuur) tot Z(orgeloos genieten). Zo krijg je 'iets extra' mee en ben je nog beter voorbereid. Soms is dat een audio- of videofragment, een playlist of meer achtergrondinformatie over de voorstelling of de artiesten.

Groepen, organisaties & verenigingen

Wil je als organisatie of vereniging meer te weten komen over het aanbod en de werking van De Grote Post? Dan zitten wij graag met jullie rond de tafel!

Bij een kop koffie stellen wij graag ons programma voor, beantwoorden we vragen en luisteren we naar suggesties. Voor meer info of het maken van een afspraak, stuur een e-mail naar benieuwd@degrotepost.be.

Op aanvraag kunnen organisaties en verenigingen De Grote Post ook backstage ontdekken en de werking van binnenuit leren kennen. Meer info vind je onder 'Rondleidingen'.

Lesmappen

In de lesmappen vind je bijkomend educatief en begeleidend materiaal bij een aantal voorstellingen. Indien beschikbaar kan je deze lesmappen downloaden via de respectievelijke pagina's van de voorstelling.

Geen lesmap beschikbaar maar toch nood aan educatief materiaal? Stuur een mailtje naar benieuwd@degrotepost.be.

Workshops

Onder het label 'DOEN!' vind je allerlei activiteiten en interactieve events terug die je "doen-derwijs" in contact brengen met theater, circus, muziek, literatuur, dans ...

De Theaterkoffer

Naar een ontwerp van hetpaleis laat de Theaterkoffer jonge kinderen kennismaken met de wonderlijke wereld van het theater. Ook het kijkgedrag en theatercodes kunnen op een speelse manier worden aangeleerd. De koffer bevat grappige spelopdrachten en een compleet uitgewerkt lessenpakket.

Je kan de theaterkoffer gratis reserveren bij de Dienst Cultuur Oostende op 059/80 55 00 of via cultuur@oostende.be.