Veelgestelde vragen

Meer weten over de bereikbaarheid van De Grote Post, de toegankelijkheid, hoe het zit met te laat komen, of je iets kunt eten, waar je jas kunt ophangen e.d.? Lees onze huisregels of deze veelgestelde vragen.

 

Waar ligt De Grote Post en hoe geraak ik er?

De Grote Post ligt tegenover het Leopoldpark en is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Adres: H. Serruyslaan 18A, 8400 Oostende

 

Lees alles over de bereikbaarheid van De Grote Post met de auto, fiets of het openbaar vervoer. 

Mag ik nog in de zaal als ik te laat ben?

Probeer steeds ruim op voorhand aanwezig te zijn want we kunnen niet garanderen dat laatkomers nog worden toegelaten eens de voorstelling is gestart. 

 

In geval van een pauze vervalt de genummerde zitplaats zodra de voorstelling is gestart. Een uitzondering is mogelijk in geval van staande muziekconcerten. Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald noch omgeruild.

 

Ik ben mijn ticket kwijt, wat nu?

Je kunt je tickets steeds afhalen aan het UiTloket op de dag van de voorstelling. Het UiTloket opent een uur voor aanvang van iedere voorstelling.  

Wat doe ik met mijn jas?

Je kunt gratis gebruik maken van onze vestiaires die je terug kunt vinden op het gelijkvoers, rechts van zaal Grote Post en op de derde verdieping, rechts van de lift. Hang je jas zelf aan een van de beveiligde kapstokken en hou je sleuteltje goed bij! Onze vrijwilligers helpen je graag een handje.

Leeftijdsgrens

Bij sommige familievoorstellingen is een leeftijdsgrens van toepassing omwille van de soms ongepaste inhoud, enge scènes, expliciete taal of gevoelige thema's. Baby's of te jonge kinderen kunnen de toegang tot de voorstelling geweigerd worden.

Kan ik iets eten/drinken in De Grote Post?

Voor, tijdens de pauze of na de voorstelling kun je terecht bij het CultuurCafé voor een hapje en een drankje. Hou er wel rekening mee dat het dan druk kan zijn. 

 

Het CultuurCafé is dagelijks open vanaf 8:30 uur. De keuken blijft doorlopend open tot 23 uur. Reserveren kan online of telefonisch op 0496 25 84 88. 

Mag ik bij een staand concert een plooistoeltje meebrengen?

Bij staande voorstellingen kunnen omwille van veiligheidsredenen geen zitplaatsen worden aangeboden. 

Mag ik opnames maken? 

Het is verboden om foto's, film- of geluidsopnames te maken tijdens de voorstellingen.