De Grote Post
Michiel Soete

SKAPE LOOP (6 - 12 jaar)

Kaplaboyzzz
wo 2 feb
2 feb

SKAPE LOOP is een hindernissenparcours voor kinderen. 

Ons voorjaar zit vol schapen, maar een aantal zijn van de kudde geraakt. Tijdens SKAPE LOOP, een theatraal hindernissenparcours in zaal Grote Post, kunnen kinderen klimmen, balanceren, glijden, klauteren en springen als wolven in een schapenvacht tot ze de wei - speciaal ontworpen door Eva Mouton - bereiken. Het ultieme doel: de verloren schapen veilig terugbrengen naar de kudde. De beloning: een goodiebag en een verse pannenkoek!  

SKAPE LOOP betekent schapenweg/gang in het Zuid-Afrikaans. Het parcours is gemaakt door de Kaplaboyzzz, dat zijn Sam Declercq (scenograaf, decorbouwer en meubelmaker) en Michiel Soete (theatermaker en bricoleur). Samen maken ze veelzijdige, theatrale constructies en installaties, vol fantasie.

Ouders/begeleiders kunnen toekijken of hun kind begeleiden tijdens het parcours. Rekening houdend met de huidige maatregelen vragen we om je kind(eren) op voorhand in te schrijven voor een tijdslot. Inschrijven op de dag zelf kan ook, als er nog tijdslots beschikbaar zijn. 

SKAPE LOOP kadert binnen onze schaapjes-op-het-droge actie. Lees meer over de kortingsactie en de zoektocht op www.degrotepost.be/schaapjesophetdroge