10 jaar De Grote Post is een feest van en met de Oostendenaar.  

In december 2012 schoot Cultuurcentrum De Grote Post uit de startblokken. Het begin van een heerlijke rollercoaster. Tien jaar later schudt ons cultuurcentrum het pioniersstof van haar schouders en duikt vastberaden haar toekomst in. De Grote Post bindt en beweegt. In haar feestjaar meer dan ooit.   

10 jaar De Grote Post is een feest van de Oostendenaar. Onze verjaardag vieren we dan ook samen. We doen dat op verschillende manieren. We zetten drie trajecten op, waarbij we de verbinding aangaan met de stad en haar bewoners. Op die manier schrijven we samen met de Oostendenaren verder aan het verhaal van De Grote Post.  

We vieren onze tijd samen en nodigen je uit om ons in de toekomst wakker te houden. Jij vormt samen met honderden anderen onze Levende Klok en viert ondertussen ook jouw verjaardag in ons huis. Iedereen is jarig! 

We nodigen je uit om de Geest van Gaston tot leven te wekken. Jouw spelplezier doet ons gebouw trillen van energie.  

We sluiten ons feestjaar af in harmonie, met een extra grote Singalong. Samen zingen doet ieders ademhaling en hartslag op elkaar afstemmen. Kan het symbolischer, in dit huis waar verbinding centraal staat?