De Grote Post
Elie Rabinovitch

Double bill

Lola Harper + Catherine Graindorge Quartet
za 30 sep 21:00 - 22:45
30 sep
21:00 - 22:45
  • 30 sep
    21:00 - 22:45
    ZITTEND CONCERT | Met een weekendticket kan je voor €60 alle voorstellingen tijdens het eerste festivalweekend bijwonen. Koop je weekendticket via deze link.
    De Grote Post, Oostende
    zaal Kleine Post

Twee concerten voor één prijs. En twee vrouwen op één reis: van de filmische sferen bij Cathérine Graindorge, naar het filmische parcours van Lola Harper.

Lola Harper

Bárbara Jarque komt uit Valencia en streek, na een passage in Duitsland, in Oostende neer als supergeëngageerde vrijwilliger bij kleinVerhaal. Ze is geobsedeerd door kunst, verhalen vertellen en creativiteit en probeert de essentie ervan vast te leggen door middel van fotografie, videografie en – not in the least – muziek, onder het pseudoniem Lola Harper. Ze zingt ook bij de Oostendse band YaGoon, maar hier laat ze haar eigen pluimen zien.

Catherine Graindorge Quartet

Catherine Graindorge is een Brusselse violiste, componiste en actrice. Ze speelde al met namen waar u en ik steil van achterover vallen: Iggy Pop, Nick Cave, Debbie Harry, Mark Lanegan, Chris Eckman, John Parish en Andrea Schroeder. Geen van die namen zit in haar kwartet, maar desalniettemin: kwaliteit gegarandeerd. In de muziek van Catherine Graindorge hoor je echo’s van het filmische werk van Max Richter en de uitgebeende harmonieën van Warren Ellis.

Beide concerten zijn voor een zittend publiek.