De Grote Post
Goele Bormans

De Grote Soundmixshow (8+ en 13+)

Griet Dobbelaere/De Grote Post
ma 12 feb
12 feb

Heb je zin in een vakantiekamp vol verkleden, dansen, zingen en expressie? Kriebelt het om te schitteren op een podium? Kan jij als de beste jouw lievelingsartiest nadoen? 

In de krokusvakantie kan je in De Grote Post terecht voor hét showbizzavontuur van je jonge leven. Onder het goedkeurend oog van Griet Dobbelaere en haar rechterhand Ingrid Dullens boks je mee een Soundmixshow in elkaar. Na een paar dagen oefenen komt het publiek naar de mooie Lokettenzaal voor jullie moment in de spotlights!

Op voormiddagen (van 10:00 tot 12:00) kunnen de kinderen tussen 8 en 12 jaar zich uitleven. In de namiddagen (13:00 tot 16:00) is het aan de jongeren tussen 13 en 18 jaar. Op vrijdag brengen we de twee groepen samen om de slotshow vorm te geven. Om 14 uur is er een toonmoment voor alle ouders en andere enthousiaste fans. 

Griet Dobbelaere deed meer dan 14 jaar de artistieke coördinatie van de theaterateliers in Kopergietery en is daarnaast een actrice die in verschillende jeugdvoorstellingen speelt. Griet was afgelopen seizoen onze verjaardagscoördinator tijdens 10 jaar De Grote Post. De ideale vrouw dus om van deze Soundmixshow een bijzonder feestje te maken!

 

Extra

Anniek van Studio AMICI bokst een mooi namiddagprogramma in elkaar vol spelmomenten en theateroefeningen, speciaal voor de kinderen (8+)  die deelnemen aan het voormiddag-programma en niet genoeg krijgen van de wereld van theater. Deelnemen aan dit aanvullend aanbod kost 65 euro, en inschrijven kan hier.

Onderdeel van