De Grote Post

Do you want a happy ending?

Jolien Naeyaert & Kim Snauwaert
za 30 sep - zo 1 okt
30 sep
-
1 okt

Hoe vorm je een landschap met iemand?

Jolien Naeyaert en Kim Snauwaert proberen op die vraag te antwoorden via massage-performances. Ze verbeelden wat publieke ruimte kan zijn in de breedste zin, binnen de politieke beperkingen van een heteronormatieve gemeenschap. Ze onderzoeken hoe je als samenleving publieke ruimtes genereert en belichaamt.

Is it only through vision that we can perceive a landscape? - Francois Jullien

Jolien en Kim geven op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober twee keer een anderhalf uur durende massage-performance, voor telkens twee personen. Om 10:00 en om 12:00.

Je kan je niet inschrijven, je moet je plek winnen. Dat kan door het kopen van een weekendticket voor KIEM. Er worden acht gelukkigen geloot uit de pot van kopers van het weekendticket. Veel succes! (En daarna veel genot!)

Jolien Naeyaert is ingenieur architect en beeldend kunstenaar die danst. Ze gebruikt haar praktijk van wOAndering om onder meer haar positie als architect te onderzoeken, met een focus op lichamelijke kennisvormen.

Kim Snauwaert is theaterwetenschapper, performer en beeldend kunstenaar. Samen met Anyuta Wiazemsky Snauwaert werkt ze aan het meerjarige project Between Us.