De Grote Post

Celebrating 60 Years of Whitney Houston

Harlem Gospel Choir
wo 22 nov 20:00
22 nov
20:00
  • 22 nov
    20:00
    De Grote Post, Oostende
    zaal Grote Post

Het wereldberoemde Harlem Gospel Choir staat bekend om hun krachtige vocale stijl, prachtige geluid en aanstekelijke energie. 

Al bijna vier decennia lang zijn ze het meest vooraanstaande gospelkoor van Amerika en reizen ze de wereld rond om liefhebbers te betoveren met de inspirerende kracht van zwarte gospelmuziek. Dit wordt het enige Belgische concert binnen de wereldtournee voor een beperkt publiek. ⁠

Het Harlem Gospel Choir heeft opgetreden naast supersterren als Bono van U2, Diana Ross, The Gorillaz, Andre Rieu, en - meest recentelijk - Sam Smith, Damon Albarn en Pharrell Williams. Ze hebben opgetreden voor drie presidenten (President Obama, President Carter en President Nelson Mandela), twee pausen (Paus Johannes Paulus II en Paus Benedictus XVI) en hebben samengewerkt met grootheden als Sir Keith Richards, The Chieftains en Trace Adkins.

Na het succes van de bejubelde tournee van 2022, "Harlem Gospel Choir sings Nina Simone", zullen ze in 2023 opnieuw op tournee gaan met het speciale project "Celebrating 60 years of Whitney Houston", als eerbetoon aan de 60e verjaardag van de beroemde zangeres. Tijdens deze tour zullen ze enkele van haar grootste hits uitvoeren, naast het gospelrepertoire van Harlem Gospel Choir.

Op deze copresentatie zijn beperkte reductietarieven van toepassing.