De Grote Post
Valery k. Meisenthal

EXTENSION

Cirque Inextremiste
ma 12 feb 18:30
12 feb
18:30
  • 12 feb
    18:30
    De Grote Post, Oostende
    Lokettenzaal

'Extension' is het vervolg op de verbluffende voorstelling 'Extrêmités', die in 2014 in De Grote Post te zien was.

Herinner je de drie acrobaten, waarvan een in de rolstoel. Ze maakten een show waarin je hun kameraadschap en stunts kon zien, maar ook hoe ze Rémi koeioneerden, door hem met rolstoel en al op een wankele planken-op-gasflessen structuur aan zijn lot over te laten.

Nu is het tijd voor wraak. En Rémi neemt die heel uitgebreid en uitgekiend, met een vinnige graafmachine als een verlengde van zichzelf. Als een mechanische superacrobaat gaat hij met precisie en force zijn twee kompanen te lijf.

Het resultaat is een waanzinnige en hilarische show waarbij evenwichtszin een must en hoogtevrees een absoluut te mijden eigenschap is.

 Bij de buren

Opgelet: deze voorstelling vindt plaats op locatie. Met ‘Bij de buren’ nemen we je mee naar een aantal voorstellingen buiten Oostende. Vervoer tussen De Grote Post en cc De Spil in Roeselare, een broodje en een inleiding zijn inbegrepen in de prijs.Vertrek vanuit Oostende om 18:30. Ook kinderen ouder dan 6 jaar zijn welkom op de bus.


Credits

MET YANN ECAUVRE, RÉMI LECOCQ EN SYLVAIN BRIANI-COLIN OF JÉRÉMY OLIVIER NAAR EEN IDEE VAN YANN ECAUVRE PRODUCTIE GÉRALDINE GALLOIS