De Grote Post

Panelgesprek: het belang van gezonde voeding

Sandra Bekkari & Stephanie Scheirlynck
ma 26 jun 20:00
26 jun
20:00
  • 26 jun
    20:00
    De Grote Post, Oostende
    zaal Kleine Post

Op 26 juni 2017 gaat Sandra in gesprek met andere voedingsdeskundigen en geeft ze meer duiding over de ‘Sana-methode’, met tal van praktische tips en voorbeelden hoe ook jij op een eenvoudige en haalbare manier je doel kan bereiken, terwijl je kan blijven genieten van lekker eten!

Sandra Bekkari

Voedingsdeskundige Sandra Bekkari coacht al zo’n 20 jaar mensen naar een gezondere levensstijl. In 2008 ontwikkelde ze de Sana-methode: een eenvoudige methode waarbij stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes worden aangeleerd dat diëten totaal overbodig maakt. De focus ligt op kleine aanpassingen in je gewoontes die grote veranderingen teweegbrengen. Het resultaat? Een gezonder, slanker en energieker leven! Sandra Bekkari is auteur van de boeken ‘Gezond en Slank’, ‘Topchefs koken gezond’ en van de bestsellerreeks ‘Nooit meer diëten’ en is tevens gekend van de tv-programma’s ‘Lekker Op’, Lekker mee’ en ‘Out of the box’ op regionale televisie. 

Stephanie Scheirlynck

Stephanie Scheirlynck haalde in de zomer van 2016 de nationale pers als experte in sportvoeding door haar werk voor Olympisch kampioenen Greg Van Avermaet, en Nafi Thiam en o.a. Jolien D’Hoore en Wout Van Aert. Ze geeft individueel advies, maar ook aan sportverenigingen en bedrijven. Ze schreef ook Het Sportkookboek, de praktische referentie voor sporters die zeker willen zijn dat ze de juiste dingen eten. Zo optimaliseer je snel je sportprestaties en haal je het meeste uit je actieve tijd - www.hetsportkookboek.com

Hendrik Cammu

Hendrik Cammu is afdelingshoofd gynaecologie en hoogleraar aan de VUB. Sinds vele jaren houdt hij zich bezig met het populariseren van medische wetenschap, eerst in de krant De Tijd, dan in EOS. Van 2007 tot 2009 had hij een wekelijkse rubriek in het VRT-programma De laatste show. Hij wordt regelmatig gevraagd omduiding te geven voor radio en tv.