Cooperatzìa - Le chemin

Le G. Bistaki
29 sep
15:00
  • za 29 sep
    15:00
    Lokettenzaal
    Geweest

Dakpannen en handtassen, meer hebben de vijf acteurs, jongleurs en dansers van het collectief Le G. Bistaki niet nodig om van De Grote Post een magisch universum te maken.

In een bevreemdend decor nemen ze je mee doorheen het gebouw en laten je pas los na een eigenzinnige passage langs circus, visuele landschapskunst, dans en bewegingstheater.

Het Franse collectief Le G. Bistaki breekt al enkele jaren internationaal potten met dit spektakel. Overal waar ze komen verankeren ze zich door een groep lokale figuranten bij het gebeuren te betrekken. In Oostende is dat niet anders.

Liv Laveyne, onze programmator, droomt al lang om dit gezelschap in De Grote Post te krijgen en kijk, ’t is in de sjakosj!

Een belevenis voor iedereen vanaf 9 jaar!

Win de it-bag van dit seizoen

Droom je van een stijlvolle handtas? Kom dan zeker naar Cooperatzia. Niet alleen de acrobaten van Le G. Bistaki jongleren met handtassen, ook de Oostendse conceptstore LILY tovert er één tevoorschijn. Niet zomaar een. 'Oh My Bag' is dé must-have handtas van het moment. Het ideale accessoire voor een cultureel avondje uit. Iedereen met een ticket voor deze voorstelling maakt kans op deze droom van een handtas.

Met dank aan:

D. Bossis
D. Bossis
D. Bossis
D. Bossis
D. Bossis
D. Bossis

Credits

Script en choreografie François Juliot, Jive Faury, Sylvain Cousin, Nicanor de Elia, Florent Bergal
Met François Juliot, Jive Faury, Sylvain Cousin, Nicanor de Elia, Florent Bergal
Video Guillaume Bautista
Licht Hugo Oudin
Met de steun van L'Usine-Tournefeuille, Mix'art Myrys-Toulouse, La Pépinière des Arts du Cirque Toulousaine (La Grainerie-Balma/Le Lido-Toulouse), Espace Périphérique (Ville de Paris, Parc de la Villette-Paris, Association regards et mouvements-Ussonen-Forez)
Coproductie Préfecture de la Région Midi-Pyrénées/ Drac Danse, Conseil Régional Midi-Pyrénées Programme de coopération territorial Espagne-France-Andorre

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info