Kurt Van der Elst

Bangerik

+6 jaar | hetpaleis & Abattoir Fermé
2 dec
17:00
  • zo 2 dec
    17:00
    zaal Grote Post
    Geweest

'Bangerik' is een voorstelling voor kinderen die op de drempel staan van de Grote Boze Buitenwereld. Met griezelige rasacteurs, live muziek van de bijzondere Jan De Smet en bangelijk veel schmink.

Bangerik is een jongen die niet bang is. Niet van alleen wonen, want dat doet hij. Niet van spinnenwebben. Niet van het gekraak op de keldertrap. En zeker niet van de spoken in de kamer.

Niet van de deurbel die plots gaat. En niet van het meisje dat dan binnen staat en met hem naar buiten wil. Wacht ... naar BUITEN? AAAAAAAAARRRRGGHHHHHH!!!!!!!

Met de gekende ingrediënten uit hun ‘volwassen’ voorstellingen, hun fascinatie voor de wereld achter de wereld, waagt Abattoir Fermé zich voor het eerst aan een kindervoorstelling. Kippenvel verzekerd.

"Kleine en grote kinderen zijn gewaarschuwd. Het griezelsprookje Bangerik is soms beangstigend geniaal." De Standaard

Neem een kijkje achter de schermen, als je durft.

 

Credits

TEKST, REGIE EN KOSTUUMONTWERP Stef Lernous COMPOSITIE EN LIVE MUZIEK Jan De Smet SPEL Gert Jochems, Kirsten Pieters, Lukas Smolders, Lien Thys, Tine Van den Wyngaert, Chiel van Berkel SOUNDSCAPE Jef De Smet PRODUCTIE EN TECHNISCHE REALISATIE hetpaleis, Abattoir Fermé

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info