Jean-Paul Loyer

Cerebro

Rode Boom
15 mrt
20:00
  • vr 15 mrt
    20:00
    zaal Grote Post
    Geweest

Mentalisten Kurt Demey en Matthieu Villatelle doen je nadenken over je overtuigingen, je eigen gedragingen en gewoontes.

Hoe vaak ben jij al bij de neus genomen? Vast meer dan je denkt. Marketingbureaus en politici maken gretig gebruik van de nieuwste mentale technieken. Maar wat als we hen nu eens te slim af zijn en onthullen wat normaal verborgen blijft? Dat is de insteek van Cerebro.

 

Net als in Ongekende Evidenties krijg jij de sleutels in handen. Verwacht je aan een wervelwind vol verrassende ervaringen die je nieuwe lichamelijke en geestelijke talenten zal laten ontdekken.

Lien Robberecht
Cerebro - Rode Boom
Cerebro - Rode Boom

Combi-ticket voor het ontbijtgesprek

Een ticket voor deze voorstelling is afzonderlijk verkrijgbaar of in combinatie met een ticket voor het Ontbijtgesprek op 24.02, wat de beleving extra kruidt. Een combi-ticket kost € 25.

Credits

CONCEPT, SPEL, SCENOGRAFIE: Matthieu Villatelle, Kurt Demey
REGIE EN MEDESCHRIJVER: Kurt Demey
MUZIEK: Chkrrr
COPRODUCTIE: la Villette, l’ECAM Kremlin-Bicêtre
PARTNERS: l’Espace Périphérique, l’Hectare Vendôme, le Silo, la Ferme du Buisson, Animakt, Boussy Saint-Antoine, Theater op de Markt
MET DE STEUN VAN: de Vlaamse Overheid

Cerebro is een project van Matthieu Villatelle dat geregisseerd werd door Kurt Demey (die je ook kan kennen van Belgium’s Got  Talent op VTM).Matthieu en Kurt schreven samen de voorstelling. In de Vlaamse culturele centra zal Kurt Demey de voorstelling spelen.

 

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info