De Grote Post

O'skamp (7+) | 5-daagse workshopweek in de Paasvakantie

De gezusters Hirngespinst / De Grote Post
ma 8 apr 10:00 - 16:00
8 apr
10:00 - 16:00
  • 8 apr
    10:00 - 16:00
    De Grote Post, Oostende
    Atelier +1

Broed jij soms op ideeën voor een betere wereld? Borrelen plannen op in jouw bedenkershoofd? Zou je willen dat de stad er anders uitzag? Zitten jouw gedachten vol met creatieve en waanzinnige beelden en wil je op vijf dagen de wereld repareren? Dan ben jij vast en zeker een wereldreparateur!

De gezusters Hirngespinst luisterden afgelopen periode naar de verhalen en plannen van Oostendse kinderen over hoe zij de wereld zouden veranderen. Zij kozen enkele van die grootse ideeën en staan te popelen om die uit te werken met een nieuwe groep kinderen.

Tijdens O’skamp nemen we jou mee en wordt de stad even binnenstebuiten gekeerd. Elke dag zal in teken staan van een nieuw plan en bouwen we samen door. Met kunstenaars, bouwers, koks en andere creatievelingen gaan we filosoferen en experimenteren over hoe wij de wereld gaan repareren.
 

Deze workshop vindt plaats van maandag 08.04 tot en met vrijdag 12.04.
Je betaalt € 25 voor vijf dagen. De prijs is inclusief soep en brood.

Hirngespinst is het sociale, artistieke gezelschap van Sofie Joan Wouters en Hanne Struyf. Sinds november 2018 zijn ze werkzaam in Oostende. Daar werken ze met kinderen aan plannen en ideeën die zullen uitmonden in grote artistieke interventies in Oostende, pasen 2020.