any attempt will end in crushed bodies and shattered bones

Jan Martens/GRIP & Dance On Ensemble
do 7 mei 18:15
7 mei
18:15
  • 7 mei
    18:15
    geannuleerd

Jan Martens stelt vooruitgang en de snelheid waartegen dit gebeurt in vraag. Wat als je beslist om niet meer mee te doen?

Een groep van zeventien dansers tussen 15 en 68 jaar betreedt het podium. Samen weerspiegelen ze verschillende tijdsgewrichten en manieren van in het leven staan. Ze versterken elkaar en vormen een onomkeerbare kracht. In de soundtrack weerklinken uiteenlopende protestsongs uit verschillende tijdvakken.

 

any attempt will end in crushed bodies and shattered bones is een ode aan burgerlijke ongehoorzaamheid, revolteren en uit de pas lopen die vorm krijgt tijdens een residentie in De Grote Post.

 any attempt will end in crushed bodies and shattered bones - Jan Martens/GRIP & Dance On Ensemble
Luis Xertu

Bij de buren

Voorstellingen ‘Bij de Buren’ vinden plaats op een locatie buiten Oostende. We verzamelen in de Lokettenzaal. Het aanvangsuur geeft het uur van het vertrek van de bus aan.

 

Naast je ticket voor de voorstelling zijn een broodje, babbel en busreis van De Grote Post naar Vooruit in Gent inbegrepen in de prijs.

Credits

choreografie Jan Martens

met Ty Boomershine, Truus Bronkhorst, Jim Buskens, Baptiste Cazaux, Zoë Chungong, Piet Defrancq, Naomi Gibson, Kimmy Ligtvoet, Cherish Menzo, Steven Michel, Gesine Moog, Dan Mussett, Wolf Overmeire, Tim Persent, Courtney May Robertson, Laura Vanborm, Loeka Willems

coproductie deSingel, Theater Freiburg, Sadler’s Wells, Théâtre de la Ville, Julidans, Le Gymnase cdcn, Norrlandsoperan, La Bâtie Festival, l’adc

met dank aan De Grote Post, Charleroi-Danse, ccno - Centre Chorégraphique National Orléans

met steun van de Vlaamse Overheid