De Grote Post

Chambres d'o

Kunstvaarders
vr 29 jan - zo 31 jan
29 jan
-
31 jan

Wat is er gezelliger dan de donkere winterdagen samen binnenskamers door te brengen?

Een hartverwarmend festival met muziek, theater, dans, literatuur en beeldende kunst. Maak je klaar voor een unieke belevenis, in gastvrije huiskamers, vol onverwachte ontmoetingen.

In een salon, aan de keukentafel of in de slaapkamer?
Stadsbewoners en artiesten nodigen jullie uit om jullie te laten verrassen op enkele luttele meters! Vanaf deze tweede editie kiezen we bovendien elk jaar een andere Oostendse wijk. Het Westerkwartier bijt alvast de spits af!

PROGRAMMA: mix zelf muziek met een interactief spel of theater en een vleugje beeldende kunst.

LITERATUUR
Het confronteren van pulp met poëzie, Hollywoodscripts met klassieke theaterteksten of filosofische vlugschriften met grote romans? Ga aan de slag met teksten of daag jezelf uit om mee te denken en te praten over jouw toekomst.

PODIUMKUNSTEN
Op zoek naar de ultieme sketch, het midden tussen theater en dans of een goede gastheer? In heel wat huiskamers hebben ze oog voor hun gasten! Doe mee met een applaus-spel of daag jezelf uit in een heuse Tupperware Party!

MUZIEK
Muziek gecombineerd met het huiskamerfestival, twee woorden: warm en vol emotie. Soulvolle en jazzy songs of eerder trompet gecombineerd met zang? Een kleurrijke en fantasierijke ervaring gegarandeerd.

DANS
We gaan op zoek naar een taal waar ritmes elkaar kruisten. Ontdek de koning van alle ritmes!

Meer informatie over de voorstellingen vind je op de website van vzw kunstvaarders: http://www.kunstvaarders.be/

 

Credits

Kunstvaarders vzw bundelt de krachten van vier culturele actoren in Oostende: Mu.ZEE, TAZ, Vrijstaat O. en De Grote Post.

www.visitoostende.be/uitwaaien