De Grote Post
Emilie Weisse

Be Kind (6 - 18 maanden)

Emilie Weisse Circustheater
zo 7 apr
7 apr

Be kind is uniek circustheater voor de allerkleinsten.

In deze vloeiende voorstelling van geluid, kleur en beweging nemen twee circusartiesten je mee op een zintuiglijke reis. Van het gezang van vroege vogels tot lichtgevende jongleerkegels in de schemering: de voorstelling volgt het ritme van de dag. Het decor komt langzaam tot leven en er is altijd wel iets dat rammelt, kraakt, rolt of zweeft.

In deze intieme theaterervaring ontdekken baby’s van 6 tot 18 maanden en hun ouders/begeleiders de wondere wereld van circus. Na de voorstelling nodigen de artiesten de kleintjes uit om samen het speelveld te ontdekken.

De voorstelling is niet geschikt voor kinderen ouder dan 18 maanden. Lees hieronder meer over de workshop voor oudere kindjes. 

Onderdeel van

Workshop

Heeft de circusmicrobe jou te pakken maar ben je te oud voor Be Kind? Terwijl je broertje of zusje naar de voorstelling gaat kan jij om 15u genieten van een gratis workshop circusinitiatie in de Lokettenzaal. Onze circusassistenten - speciaal hiertoe opgeleide vrijwilligers van De Grote Post, samen met mensen van WOESH circusatelier en van Briek vzw - laten je op één wiel kennis maken met de wondere wereld van het circus. Voor kinderen en volwassenen. Schrijf je in via ikdoemee@degrotepost.be

Credits

theatergroep Emilie Weisse Circustheater

concept en regie EEmilie Weisse

artiesten Joris De Jong en Jorga Lok

decor & boek Rianne van Duin

lichtontwerp Wouter Moscou

kostuums Heidi De Raad

wetenschappelijk advies Sabine Hunnius (Baby & Child Research Center)

coproducenten TENT Huis voor hedendaags circus, 2turvenhoog festival

mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Mingler Scholarship 2022 & Prins Bernhard Cultuurfonds