MULTIVERSE

Louis Vanhaverbeke, CAMPO
9 mrt
-
10 mrt
Data & tickets
 • vr 9 mrt
  13:30
  zaal Kleine Post
  Geweest
 • za 10 mrt
  15:00
  zaal Kleine Post
  Geweest

Een bijzondere 'cross-over' tussen performance en muziek. In 'MULTIVERSE' schept de jonge TAZ-laureaat Louis Vanhaverbeke een nieuw universum met een set platenspelers.

Hij draait niet enkel muziek, ook taal en zelfs pannenkoeken rollen van zijn draaitafels. Hij pompt de beste hits naar boven, borstelt referenties eraf tot de gedachten stuiteren en we zo een nieuwe dimensie inwaaien.

“Een ko(s)mische aha-erlebnis”, aldus Filip Tielens in CuttingEdge.

In MULTIVERSE is Vanhaverbeke een multifunctionele discjockey. Ronde geluidsdragers bepalen de beat, maar een echte rapper is hij niet. Hij kaatst met argumenten, schuurt zijn lyrics af, klapt de gedachten in tot een uitvouwset.

Al lopend en zingend ontstaat een levend kleurenwiel. In gradaties gerangschikt tussen statement en spel. Voor de rest bestaat zijn toolkit uit plastieken emmers, frisbees, huisraad en andere brol. Kan hij aan deze tsunami van objecten en woorden ontsnappen? Wordt hij door deze rommel geabsorbeerd? Of zijn het juist de tools om de flow voor te blijven?

“De ploat blijft hangen, idioot! - Nee, dat noemt men scratchen, dumbo.”

Credits

VAN & MET LOUIS VANHAVERBEKE DRAMATURGIE DRIES DOUIBI ADVIES MATIAS DAPORTA TECHNISCHE ONDERSTEUNING SIMON VAN DEN ABEELE PRODUCTIE CAMPO MET DANK AAN OVS, KUNSTENWERKPLAATS PIANOFABRIEK & VOORUIT

Met dank aan onze partners:
© De Grote Post

POWERED BY Peppered

Privacy en cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.

Meer info Meer info