De Grote Post

Open huis

za 23 sep 13:00 - zo 24 sep 19:00
23 sep
-
24 sep
Vanaf 13:00
  • 23 sep
    -
    24 sep
    Vanaf 13:00
    De Grote Post, Oostende
    Lokettenzaal

Tijdens het weekend van 23 en 24 september oliën we onze draaideuren, boenen we de vloeren, rollen we de bontgekleurde loper uit en inviteren we iedereen om te ontdekken wat wij in huis hebben.

Op zaterdag 23 september geven we de sleutels in handen van jong, veelbelovend talent. Dansers, acteurs, performers openen ons huis en ons seizoen. Kijk ongegeneerd binnen in de repetitieruimtes van de residenten Aurélie Lannoy, Marijs Boulogne, Anna Heuer Hansen, Alice van der Wielen en De Mannschaft.

Muziekfanaten zijn welkom in de opnamestudio waar Greg Dela en dj Bum het nieuwe platform Baraq Futur voorstellen. Bij de buren valt ook heel wat te beleven. In Galerie BeauSite en in Vrijstaat O (KAAP) kun je gaan kijken naar de try-out van coproductie When I look at a strawberry, I think of a Tongue van Serge Aimé Coulibaly, Lisi Estaras, Mirko Banovic en Sara Vanderieck. Het OHK maakt zich op voor een feestje met enkele bands uit de 8400-compilatie.

Op zondag 24.09 verwelkomen we de eerste première van het seizoen, meteen ook een coproductie. In de familievoorstelling FLUUT gaan Jelle Marteel, Philippe Annaert en Ilse De Koe van BRANDUNG op zoek naar de waarheid.

Een goedgevuld feestweekend, waarbij we je op sleeptouw nemen door De Grote Post maar ook daarbuiten. Kom meevieren, gluur binnen in de repetitieruimtes van artiesten en ontdek nieuw talent!

 ZATERDAG 23 SEPTEMBER

WHEN I LOOK AT A STRAWBERRY, I THINK OF A TONGUE (TRY-OUT)
Serge Aimé Coulibaly, Lisi Estaras, Mirko Banovic en Sara Vanderieck


 
 60' (WERKTITEL)
Aurélie Lannoy

SHE WAS LIKE
Marijs Boulogne

COME AND LAUGH WITH US
Anna Heuer Hansen en Alice Van der Wielen

DE MANNSCHAFT

 

OPEN STUDIO: BARAQ FUTUR MET DJ GREG DELA EN DJ BUM

8400 IN HET JEUGDHUIS OHK


ZONDAG 24 september

PREMIERE: FLUUT
+8 jaar | BRANDUNG