Jef Boes

CASCO

Brihang
do 10 mrt 20:00 - 22:15
10 mrt
20:00 - 22:15
  • 10 mrt
    20:00 - 22:15
    zaal Grote Post

Brihang, een grootmeester van het kleine gebaar, gedijt als geen ander in een intieme setting.

Zijn door het publiek omarmde platen zolangmogelijk (2016) en CASCO (2019) lieten telkens weer een frisse wind waaien door het Belgische muzieklandschap en toonden aan dat Brihang een artiest is die zijn gelijke niet kent.

Dat meesterschap trekt hij door naar zijn live-optredens. De rapper begeestert van het eerste woord tot de allerlaatste noot met een show die hier en daar zelfs de grenzen van de artistieke performance opzoekt. In het voorjaar van 2022 staat de rapper eindelijk terug op de planken, met zijn jongste album.

Hoewel de Knokkenaar altijd net datgene doet wat niemand ziet aankomen, mag je je toch aan een memorabele avond verwachten.

Support: Simpel

Brihang trekt nog een laatste keer met succesplaat Casco onder de arm door Vlaanderen, en dat met een stevige voorjaarstournee langs de mooiste cultuurhuizen waaronder De Grote Post. Voor dit concert zocht hij, in samenwerking met vi.be, naar nieuw talent om de avond in schoonheid af te trappen. 

Rappen is meer dan een puzzel van woorden. Simpel (Maarten De Smet) brengt steeds een gevoel of een persoonlijke boodschap met zijn muziek. Geselecteerd voor de Live Freestage selectie voor HEF door Hip Hop Hooray

De romp, de schil, het skelet, de woning is gestript tot het casco van beton en staal.

Brihang

Praktisch

  • 20:00 - support Simpel
  • 20:30 - concert Brihang