Brasschaatse Huisvrouwen

Het Prethuis
za 12 mrt 20:00 - 22:00
12 mrt
20:00 - 22:00
  • 12 mrt
    20:00 - 22:00
    zaal Grote Post
    Geweest

Een heerlijk decadente komedie. 

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. De bedoeling is dat de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast. Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart (vrouw van een invloedrijke antiquair). Ze is in haar nopjes want aan haar mystery guest kan geen enkele ‘vriendin’ aan tippen. En wat blijkt, Octavia heeft niet gelogen! Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss). De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock.

Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt elkaar het licht in de ogen niet gunnen.

Het Prethuis kan voor deze komedie rekenen op een uitmuntende en verrassende cast met als uitblinker niemand minder dan Ronn Moss (‘Ridge’ uit ‘The bold and the beautiful’), aangevuld door een Vlaamse TOP-cast: Myriam Bronzwaar, Leen Dendievel, Katrien De Becker, Martine De Jager, Debbie Crommelinck en Guillaume Devos.

Het stuk is van de hand van Jeroen Maes