Paul Himmel
vr 17 nov - za 18 nov

PREMIERE: HELLOGOODBYE

De KOE
17 nov
-
18 nov

HelloGoodbye is een komedie zonder midden, een plek waar het begint en eindigt met vertrekkende mensen die aankomen en aankomende mensen die vertrekken. Legendarische aankomst- en vertrekscènes uit de Russische en westerse literatuur wisselen zich af met eigen teksten.


Zijn we opgelucht ergens aan te komen alleen omdat we ergens anders konden vertrekken? Welk verleden nemen we mee, en welke bagage laten we achter?

Wat geven we daarover prijs tijdens een ontmoeting? Hoelang mag een begroeting duren voor het geen begroeting meer is maar een gesprek? En hoe lang mag het afscheid duren voor we de indruk geven dat we nergens naartoe gaan? Waarom blijven we zo graag in de hal als we aankomen? Waarom aarzelen mensen met hun jas aan om te vertrekken? Zijn ze bang om ergens anders aan te komen? HelloGoodbye is een komedie zonder midden, een plek waar het begint en eindigt met vertrekkende mensen die aankomen en aankomende mensen die vertrekken.

In HelloGoodbye laten acht acteurs in een symbiose van ontvangst – en afscheidsceremoniën vijfendertig personages opkomen en afgaan. Want niemand blijft.

Na de voorstelling op 17 november hoef je niet meteen te vertrekken. Het is immers de première, met een glas achteraf als fijn gevolg!

Voor deze voorstelling werkt Peter Van den Eede niet alleen samen met dochter Ans, ook zijn oudste dochter Louise doet mee als dramaturgisch assistente. Een echt familieproject dus. Ans Van den Eede kun je ook aan het werk zien bij Hof van Eede met Vanish Beach. Meer info ...

Credits

VAN EN MET NATALI BROODS, SIEN EGGERS, ANS VAN DEN EEDE, TANYA ZABARYLO, WILLEM DE WOLF, PETER VAN DEN EEDE, MICHAEL VERGAUWEN, MATS VANDROOGENBROECK DRAMATURGISCHE ONDERSTEUNING LOUISE VAN DEN EEDE TECHNIEK EN LICHTONTWERP BRAM DE VREESE EN POL GEUSENS PRODUCTIE DE KOE
COPRODUCTIE DE GROTE POST
MET DE STEUN VAN DE VLAAMSE OVERHEID

Privacy en cookies
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Meer info