Diego Franssens

BONTE NACHT

+4 jaar | Tuning People & De Maan
zo 18 feb 15:00
18 feb
15:00
  • 18 feb
    15:00
    zaal Kleine Post
    Geweest

'Bonte Nacht' is een haast woordeloze trip, een bewegend schilderij. Drie mensen met emmers verf en gebricoleerde schilderobjecten bekladden hun omgeving en zichzelf.

Treed binnen in een kleurrijke droom met extravagante figuren met gekleurde gezichten en veelbenige wezens. In Bonte Nacht krijgt de creativiteit carte blanche en worden kinderdromen waargemaakt.

Vlekken worden tot kunst verheven en smossen is een weldaad.

Tuning People en de verbeeldingswereld van kleuters, het is een gouden match. Eerst was er Tape voor Kleuters (2011), een in plakband gewikkeld pareltje waarmee Tuning People internationaal harten veroverde. Vervolgens was er de brio, humor en branie van Leeghoofd (2013), waarbij een monstertournee uitmondde in een selectie voor Het Theaterfestival 2014. Met Bonte Nacht creëren ze nu in coproductie met DE MAAN opnieuw een kleurrijke en haast woordeloze trip voor kleuters en families.

"...opnieuw de top van het nieuwe jeugdtheater." De Standaard

"Veel bonter dan dit maken ze jeugdtheater niet." De Morgen

Bekijk de teaser hier.

Bonte Nacht - Tuning People/De maan
Diego Franssens

Credits

SPEL KATRIEN VALCKENAERS, MAXIM STORMS, JEF VAN GESTEL & GREET JACOBS REGIE & CHOREOGRAFIE JEF VAN GESTEL & KAROLIEN VERLINDEN MET DANK AAN RANDI DE VLIEGHE, LINDE CARRIJN & STEF DE PAEPE MET STEUN VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP